KAZAKİSTAN İŞ ADAMLARI HEYETİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

DSC 6960 Kopya

Kazakistan'dan Niğde'ye gelen iş adamları heyeti, önceki gün Niğde Ticaret ve Sanayi Odası'nı (NiTSO) ziyaret ettiler.

Kazakistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Kazakistan milletvekilleri ve farklı sektörlerdeki iş adamlarından oluşan heyeti, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Meclis Başkanı Mehmet Ayduğan ve NiTSO Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladılar.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan NiTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu; "Tarihsel bağları olan bu iki milletin ticari anlamda da bağlarının kuvvetlenmesi temennimizdir. Belki burada atılacak adımlar, söylenecek sözler iki şehir arasında ticaretin güçlenmesine yardımcı olacaktır" dedi.

Konuşmasında Niğde ekonomisi, sanayisi, tarımı ve turizmi ile ilgili bilgiler aktaran Katırcıoğlu; "Sizi bu şehirde ağırlamaktan son derece mutlu olduğumu bir kez daha tekrarlıyorum" diyerek sözlerine son verdi.

Konuşmaların ardından yapılabilecek ortak faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.