ODAMIZDA SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

DSC 7245

Odamız ile Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen E- Ticaret, Kurumsallaşma ve Markalaşma ve KOBİ’lerde İnovasyon eğitimlerinin sertifikaları düzenlenen bir programlara katılımcılara takdim edildi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanımız Şevket Katırcıoğlu; "2017 yılı içerisinde üyelerimize yönelik olarak gerçekleştirdiğimiz anket çalışmasında, E- Ticaret, KOBİ’lerde İnovasyon ve Kurumsallaşma ve Markalaşma Eğitimleri en çok talep edilen eğitim konuları olarak karşımıza çıktı.

KOBİ’lerde İnovasyon eğitimi ile inovasyonun önemi ve gerekliliği konusunda farkındalık ve anlayış birliği sağlanması, kurumsallaşma ve markalaşma eğitimi ile KOBİ’lerin kurumsal kimlik ve kurum kültürü oluşturma, markalaşma ve marka yönetimi konularında bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi, E- Ticaret eğitimi ile internet üzerinden çalışan sistemlerin desteğini arkanıza alarak işinizin işleyiş şeklini değiştirmek ve hızla değişen pazar teknolojisinde yerinizi almanızı sağlamayı amaçladık.

Bu düşünceler ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası olarak Ahiler Kalkınma Ajansı ile birlikte üyemiz olan KOBİ yönetici ve personellerine yönelik eğitim programı düzenlemeyi amaçladık.
Söz konusu eğitimlerden en verimli şekilde faydalanabilmeniz için alanında uzman kişiler tarafından eğitimlerin sizlere verilmesini sağladık. Almış olduğunuz eğitimlerin sizlere fayda sağlamasını diliyorum" dedi.

Program katılımcıların sertifikalarını almaları ile son buldu.